Over mij

Ik ben Maya,

in het dagelijks leven boekvertaler, getrouwd en moeder van 2 zoons (uit 2009 en 2012) en ik ga voor slow. Voor bewust, voor genieten. Het leven gaat veel te snel, ren er niet als een kip zonder kop achteraan, maar wees je bewust van het moois om je heen. Ga bewust om met je lichaam, je geest, de mensen om je heen en de aarde.

In dit blog komen onderwerpen voorbij als mindfulness, gezonde voeding, zero waste, beweging, buiten zijn, zorgen voor jezelf en voor elkaar, verbinding, genieten. Vrij veelzijdig als ik het zo allemaal lees. 🙂 Wat ik wil is hier dingen delen die ik tegenkom, die mij inspireren en bezighouden, en hopelijk kan het voor anderen een plek zijn om inspiratie op te doen. 

Jou als lezer nodig ik van harte uit me te mailen als je nog een onderwerp weet dat goed bij mijn blog aansluit, als je bijvoorbeeld zelf ook over bewust leven blogt, als je iets aan mijn blog hebt gehad of om een andere reden contact wilt opnemen. Ik hoor graag van je! Stuur me via het formulier hieronder een berichtje.

Advertentie